Køb frostvarer

Vores store udvalg af frosne bær til gode priser er en af vores populære varer.

Disse kan du købe på kokogkage.dk hele året, mens du selv sørger for at hente dem på vores fysiske adresse i Albertslund.

Hvis du skal køre langt har vi termokasser du kan købe med og bruge igen og igen.

Kok & Kage

er en webshop der tager afsæt i grossist virksomheden Condi. Kok og Kage står på to ben og henvender sig dermed til både bage og kokke entusiasterne.

Du vil altid kun finde kvalitetsprodukter her til de rigtige priser.

Condi har med mere end 60 år på bagen solidt fat i det professionelle marked og har de bedste kvalitets produkter. Kok & Kage åbnede 1. November 2018

Langt de fleste af de produkter er nu tilgængelige for det private marked og de er blevet delt op i kategorier på hjemmesiden.

Kategorierne er blandt andet bagemåtter, silikoneforme, chokolade støbeforme, Condibøtter, køkkenredskaber, tyller og over i finger food, chokolade, frysetørret frugt, marcipan, mel, fonder og bouilloner, blot for at nævne nogle af dem og altid i samme professionelle kvalitet og til en god pris.

Sortimentet bliver hele tiden udbygget og er der noget du ikke kan finde er du altid velkommen til at kontakte os, for vi kan helt sikkert godt skaffe det.

Kig eventuelt på Condi.dk, der kan du finde næsten alt, og er det ikke der, så kontakt os.

Sikker betaling

Vi benytter Quickpay Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret, at dine oplysninger behandles sikkert & fortroligt.

Levering

1-3 hverdage, afhentet eller sendt med GLS. Fragt fra 49,-

Anmeld os på Google

Fødevarestyrelsens kontrol rapport

Følg os på Facebook og Instagram

Vi inspirerer og deler spændende nyheder og informerer om nye produkter.
Bliv fan i dag!


Følg kokogkage.dk på Facebook