Spiseligt guld fra Gold Chef

Gold Chef et rigtigt fødevareprodukt med garanti

Gold Chef et rigtigt fødevareprodukt med garanti, og det overholder alle love og sundhedsbestemmelser. Produkterne indeholder kun guld og rent sølv, hvis produktion kan spores. De behandles i en produktionsfacilitet, der er blevet godkendt af italienske og internationale sundhedsmyndigheder (inklusive U.S.A. FDA), i fuld overensstemmelse med de strengeste EU-regler for fødevareproduktion. Kvaliteten af produkterne er også sikret af fire hundrede års Giusto Manetti Battiloros historie og certificeret af de mest autoritative internationale organer.

Gold Chefs spiselige guld- og sølvprodukter er produceret af Giusto Manetti Battiloro, en førende virksomhed inden for produktion af bladguld og sølv.
Manetti-familien har praktiseret guldslagningens ædle kunst i mere end fire hundrede år. Guldslagere var håndværkere, som selv i oldtiden vidste, hvordan man forvandler en barre til bladguld, der var så tynd, at den næsten var uhåndgribelig. Siden 1600 har femten generationer af Manettis kombineret håndværkstradition og teknologisk innovation for at garantere den højeste kvalitet og pålidelighed.

NÅR KVALITET ER EN SIKKERHED

Gold Chef-produktlinjen er lavet af kontrollerede, certificerede og ansvarlige råvarer. Al forarbejdning udføres i Firenze, i et produktionsanlæg, der er autoriseret af den italienske sundhedsafdeling og Food and Drug Administration til produktion og salg af fødevaretilsætningsstoffer. Hele processen, som er underlagt 10 forskellige kontrolstadier, udføres i fuld overensstemmelse med EU's forordninger 1333/2008 og 231/2012.

IKKE BARE SPISELIG

For at kunne bruges i fødevareindustrien skal spiseligt guld have et minimum guldindhold på 90 % (svarende til guld med en renhed på mindst 21,6 karat), et sølvindhold på højst 7 % og et kobberindhold på højst 4 % . Gold Chef Gold er 23 karat guld, derfor endnu mere rent end loven kræver, og – i modsætning til det spiselige guld, der er tilgængeligt på markedet fra andre producenter – indeholder det ikke kobber, et metal, der er skadeligt for kroppen.

Også ifølge europæisk lovgivning skal sølv være 99,5 % rent. Gold Chef sølv er 100% rent.

HYPOALLERGEN OG Umærkelig

Gold Chef sølv er 100% rent. Gold Chef guld indeholder ikke kobber. Valget om ikke at bruge kobber er en garanti for fremragende kvalitet. Guldet er allergivenligt og har ingen spor af en metallisk smag. Fraværet af kobber gør det desuden muligt for Giusto Manetti Battiloro at lave guldet i de tyndeste tykkelser på markedet og sørge for, at pulver, krummer, flager og bladguld er helt umærkelige for ganen.

GLUTENFRI, KOSHER OG VEGAN

Gold Chef guld- og sølvprodukter fremstilles uden brug af råvarer af animalsk oprindelse og uden gluten.
Gold Chef-produkter er certificeret som egnede til brug i Kosher-køkkener.

ANSVARLIG

Guldet i Gold Chef-produktlinjen er sporet og ansvarligt og kommer udelukkende fra lande, hvor der ikke er brud på menneskerettighederne for guldindkøb.