Sukker
Navn (A-Z)
Ahornsirup Øko 250 ml
Økologisk
60735
 
DKK 68,00 / GL inkl. moms
DKK 54,40 ekskl. moms
Glukosesirup 400 g
46452
 
DKK 25,00 / FL inkl. moms
DKK 20,00 ekskl. moms
Glukosesirup 5 kg
10697
 
DKK 279,00 / SP inkl. moms
DKK 223,20 ekskl. moms
Invertsukker 1 l
10133
 
DKK 183,00 / DK inkl. moms
DKK 146,40 ekskl. moms
Kokosblomst sukker 400 gr Øko Kokosblomst sukker 400 gr Øko
Økologisk Bestillingsvare
60910
 
DKK 51,00 / STK inkl. moms
DKK 40,80 ekskl. moms
Kokosblomstsukker granulat Øko 500 g (Gulamerah)
Økologisk
60842
 
DKK 51,00 / PS inkl. moms
DKK 40,80 ekskl. moms
La Perruche brun rørsukker 750 gr
10893
 
DKK 54,00 / PK inkl. moms
DKK 43,20 ekskl. moms
La Perruche hvid rørsukker 750 gr
10894
 
DKK 54,00 / PK inkl. moms
DKK 43,20 ekskl. moms
Maltodextrin Øko 2 kg Maltodextrin Øko 2 kg
Økologisk
60263
 
DKK 206,00 / BØT inkl. moms
DKK 164,80 ekskl. moms
Melasse sirup 1L
12011
 
DKK 74,00 / DK inkl. moms
DKK 59,20 ekskl. moms
Muscovadosukker mørk 10 kg
11196
 
DKK 424,00 / SK inkl. moms
DKK 339,20 ekskl. moms
Palmesukker 454 gr
11184
 
DKK 38,00 / PK inkl. moms
DKK 30,40 ekskl. moms
Panela brune sukkerrørsknalder 500 gr Panela brune sukkerrørsknalder 500 gr
Økologisk
60843
 
DKK 81,00 / PK inkl. moms
DKK 64,80 ekskl. moms
Panela, den ældste form for sukker 450 g
Økologisk
60844
 
DKK 60,00 / PK inkl. moms
DKK 48,00 ekskl. moms
Pufsukker m. chokolade 180 g SOC CHEF
11820
 
DKK 141,00 / DS inkl. moms
DKK 112,80 ekskl. moms
Sirup mørk 1L
11707
 
DKK 139,00 / DK inkl. moms
DKK 111,20 ekskl. moms
Sukker hvidt 2 kg
11187
 
DKK 51,00 / PK inkl. moms
DKK 40,80 ekskl. moms
Trimoline 1 kg
10534
 
DKK 65,00 / SP inkl. moms
DKK 52,00 ekskl. moms
Trimoline 7 kg
10527
 
DKK 224,00 / SP inkl. moms
DKK 179,20 ekskl. moms
Vaniljesukker 1 kg Vaniljesukker 1 kg
11967
 
DKK 224,00 / BØT inkl. moms
DKK 179,20 ekskl. moms
Viser 1 til 20 af 20

Panela sukker- det sydamerikanske guld

Panela er uraffineret rørsukker, typisk for Central og Latinamerika. Panela er en fast form af saccharose, der stammer fra kogning og fordampning af sukkerrørsaft.

Panela er kendt af andre navne i Latinamerika, såsom chancaca i Peru, piloncillo i Mexico. Navnet piloncillo betyder ”lille brød”, på grund af den traditionelle form, hvor dette røgfyldte og karamelagtige sukker er produceret.

Det har langt mere smag end brunt sukker, hvilket kun normalt er hvidt sukker tilsat en lille mængde melasse igen.

Ligesom brunt sukker er der to sorter af piloncillo; den ene er lysere (blanco) og en mørkere (oscuro).

Det er almindeligt anvendt i Mexico, hvor det har eksisteret i mindst 500 år. Saften fra de knuste sukkerrør   opsamles, koges og hældes i forme, hvor det størkner og hærder i blokke.

Den enkle fremstillingsmetode og langsomme opvarming, bevarer sukkerrørrets smagsfulde og næringsrige melasse, hvilket giver en distinkt smag såvel som nogle naturligt forekommende vitaminer, mineraler og antioxidanter.

 

Panela kan også fås pulveriseret. Det gør det nemmere at bruge i kaffe, bagning og madlavning, mens de stadig gøres kunstigt og bevarer alle fordelene i traditionelle klodser.