Marcipan
Navn (A-Z)
Bagemasse fra Lemke 1 kg
Spar 19%
11055
Standard salgspris DKK 129,00
DKK 104,87 / PK inkl. moms
DKK 83,89 ekskl. moms
Diaviva sukkerfri marcipan 1 kg
15249
 
DKK 240,00 / KG inkl. moms
DKK 192,00 ekskl. moms
Ekstra hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg Ekstra hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg
11061
 
DKK 443,00 / PK inkl. moms
DKK 354,40 ekskl. moms
Figurmasse grov 1 kg Figurmasse grov 1 kg
Bestillingsvare
11078
 
DKK 209,00 / PK inkl. moms
DKK 167,20 ekskl. moms
Kransekagemasse XX 1 kg Kransekagemasse XX 1 kg
11063
 
DKK 239,00 / PK inkl. moms
DKK 191,20 ekskl. moms
Marcipan Condi 1 kg
15489
 
DKK 146,00 / KG inkl. moms
DKK 116,80 ekskl. moms
Neutral/hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg Neutral/hvid overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg
11062
 
DKK 448,00 / PK inkl. moms
DKK 358,40 ekskl. moms
Odense Bittermasse 00 1 kg Odense Bittermasse 00 1 kg
11069
 
DKK 232,00 / PK inkl. moms
DKK 185,60 ekskl. moms
Odense Bittermasse 00 5 kg Odense Bittermasse 00 5 kg
11070
 
DKK 983,00 / PK inkl. moms
DKK 786,40 ekskl. moms
Odense marcipan Øko 1 kg
Økologisk
65487
 
DKK 249,00 / KG inkl. moms
DKK 199,20 ekskl. moms
Pink/rosa overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg Pink/rosa overtræksmarcipan fra Odense 2,5 kg
11059
 
DKK 448,00 / PK inkl. moms
DKK 358,40 ekskl. moms
Sprøjteklar Kransekagemasse 1kg Sprøjteklar Kransekagemasse 1kg
11065
 
DKK 204,00 / KG inkl. moms
DKK 163,20 ekskl. moms
Sprøjteklar Råmasse Pistaciesmag 1 kg Sprøjteklar Råmasse Pistaciesmag 1 kg
11068
 
DKK 177,00 / PK inkl. moms
DKK 141,60 ekskl. moms
Viser 1 til 13 af 13

Marcipan og bagemasse fra Lemke

Marcipan og bagemasse fra Lemke i Berlin giver dig mulighed for at fremstille forskellige søde sager.

Med over 100 års erfaring med produktionen af marcipan står Lemke for kvalitet. Marcipanens indhold af mandler er på 53%, der er et højt niveau, giver en god smag til kager og konfekt.

Også god til julegodter eller blandet med lakrids og overtrukket med mørk chokolade.

Bagemassen er ideel, når du skal lave kransekage til nytår og den smager også godt revet i en galopkringle eller fastelavnsbolle.