Forsendelse:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Brug for hjælp?
Vi hjælper med produktspecifikationer og anvendelse samt øvrige spørgsmål.
Kontakt os på hverdage i vores åbningstid
på kontakt@kokogkage.dk eller Tlf: 43 30 30 90

Beskrivelse

BAGEENZYM II

Bruges til bløddej som pølsehorn, theboller m.m.

Giver dejlig blød konsistens og saftighed, også lang tid efter bagning.

Ingredienser

Hvedemel, Emulgator: E472, salt, vegetabilsk olie (raps), Farvestof: E160a, Antioxidant: E300, Enzymer
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 1793/429 KJ/Kcal
Fedt 23,0 g
Heraf mættede fedtsyrer 17,4 g
Kulhydrat 48,4 g
Heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 6,0 g
Salt 14,7 g