Forsendelse:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Brug for hjælp?
Vi hjælper med produktspecifikationer og anvendelse samt øvrige spørgsmål.
Kontakt os på hverdage i vores åbningstid
på kontakt@kokogkage.dk eller Tlf: 43 30 30 90

Beskrivelse

Textura frysetørret Hindbær (Lyoframbuesa)

 

Textura frysetørret hindbær, Lyoframbuesa, er en del af en ny linje med frysetørrede frugter skabt af Albert og Ferran Adrià.

Serien hedder LYO Saborres.

Indholdet er valgt blandt de bedste naturlige ingredienser, hvortil vand er blevet ekstraheret fuldstændigt, idet det bibeholder den originale smag, aroma og farve.

 

Anvendelses muligheder:

Det kan bruges i velsmagende og søde retter. Det kan spises som en forret, blandet med mælk og yoghurt.

Det gør sig godt i salater. Det er ideelt til tilberedning af bagværk.

Bruges som pynt til is, desserter, marmelade, marengs, nougat, krokant, mm..

 

Flydende Lyoframbuesa karamel

Til LyoFrambuesa flydende karamel

 

50 g Glukosesirup

75 g sukker

6 g LyoFrambuesa

10 g Maltodextrin

0,2 g Citronsyre

Læg glukosen, sukkeret og vandet i en gryde og kog på langsom varme, indtil de når 120 ° C.

Fjern varmen, og tilsæt den pulveriserede LyoFrambuesa og Malto. Rør, så de opløses og læg citronsyren i

3 Tilsæt vand, indtil du får tekstur på en flydende karamel.

4 Lad hvile natten over for at miste luften og ændre farve og tekstur.

 

* Hvis det er for tykt efter hvile, kan der tilsættes mere vand

 

Ingredienser

Hele Frysetørret hindbær
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 893,5/214 KJ/Kcal
Fedt 1,8 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 28 g
Heraf sukkerarter 28 g
Protein 7,6 g
Salt 0 g