SOC CHEF Sze Chuan Peber Rød 50 Gram
Varenummer: 11810
.
DKK 110,00 / DS
DKK 88,00 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Salt og peber
  • Szechuan Rød

     

    Szechuan bær, var kendt i det gamle Kina, og blander citrus og en god krydret smag.

    Szechuan bær, der dyrkes i Asien, er opkaldt efter sin oprindelses region, Szechuan (eller Sichuan), i Kina.

    Den rødlige løvbusk laver små bær. Først grønne, dernæst bliver de røde for så derefter at blive mørkere med modenhed.

    Så åbner de sig for at droppe de to frø, de indeholder ... og tilbyder os deres velsmagende indpakning!

    Szechuan bær var allerede værdsat i det gamle Kina for sin blanding af friskhed og varme, styrke og afrodisiakum egenskaber; det siges endda at have parfumeret væggene i "peberrummet" i Chang 'an Palace med sin fængslende duft.

    Det dukkede op i Europa i det 13. århundrede, da Marco Polo importerede det til Venedig, hvor han forførte kokke og parfumerede alle retterne, før peberen faldt i kulinariske glemsel.

    Det var i det 19. århundrede, at Szechuan bærret kom stærkt tilbage.

    Sådan bruges det: Dens aromaer af grøn citron sammen med noterne af tørrede blomster og sure kirsebær passer perfekt sammen med en andefoie gras micuit (halvbagt), en stegepande med grøn asparges eller en chokolade moelleux. Ideel til fisk, foie gras, chokolade, jordbær eller ananas. Kværnes fint, når du serverer retten.

  • Ingredienser

    Røde Sze chuan bær
    Eventuelle allergener markeret med fed skrift.