Ingefærstrimler med mørk chokoladeovertræk á 1 kg (17834)
Ingefærstrimler med mørk chokoladeovertræk á 1 kg
DKK 300,00
/ PK inkl. moms
Kandiserede orangestrimler med chokoladeovertræk 1 kg (17831)
Kandiserede orangestrimler med chokoladeovertræk 1 kg
DKK 300,00
/ ÆSK inkl. moms
Kandiserede orangestrimler med chokoladeovertræk 150g (17832)
Kandiserede orangestrimler med chokoladeovertræk 150g
DKK 75,00
/ ÆSK inkl. moms
Citronstrimler med mørk chokoladeovertræk 1kg (17833)
Citronstrimler med mørk chokoladeovertræk 1kg
DKK 300,00
/ ÆSK inkl. moms
Orangetern 6x6mm 125g (80224)
Orangetern 6x6mm 125g
DKK 15,00
/ BØT inkl. moms
Kandiserede orangestrimler 100g (80209)
Kandiserede orangestrimler 100g
DKK 28,00
/ BØT inkl. moms
Pynte kirsebær røde 1 kg (11852)
Pynte kirsebær røde 1 kg
DKK 100,00
/ BØT inkl. moms
Kandiserede Citronstrimler 75g (80217)
Kandiserede Citronstrimler 75g
DKK 25,00
/ BØT inkl. moms
Skåret Sukat 120g (80216)
Skåret Sukat 120g
DKK 21,00
/ BØT inkl. moms
Pynte kirsebær grønne 1 kg (10882)
Pynte kirsebær grønne 1 kg
DKK 110,00
/ DS inkl. moms
Amarenabær 1 kg (13705)
Amarenabær 1 kg
DKK 139,00
/ DS inkl. moms
Amarenabær 2,75 kg (13706)
Amarenabær 2,75 kg
DKK 318,00
/ DS inkl. moms

Kandiseret frugt

Kandiseret frugt som sukat anvendes ofte til jul ved bagning af brunkager, og den er uundværlig i den italienske julekage Panettone.

Kandiseret citron og appelsin pynter fint på den fyldte chokolade og citronstænger smager også himmelsk, når de blot dyppes i en god chokolade.

Endelig kan den kandiserede frugt også tilsættes italiensk is som fx semifreddo.