Pebersteak, løg og brøndkarse

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Ingredienser

Opskriften giver 5 dl sauce

  • 100 g peberbacon, tørret
  • 100 g skalotteløg
  • 0,5ltr OSCAR® SIGNATURE STEGT KYLLINGEFOND
  • 1ltr OSCAR® SIGNATURE OKSEFOND
  • 50 g OSCAR® PREMIUM HVIDVIN REDUKTION
  • 50 g OSCAR® PREMIUM FERMENTERET PEBER PASTA
  • sennep
  • 75 g smør

Fremgangsmåde

Sauter bacon og løg af, OSCAR® SIGNATURE STEGT KYLLINGEFOND, OSCAR® SIGNATURE OKSEFOND og OSCAR® PREMIUM HVIDVIN REDUKTION og reducér med 1/3.

Sigt saucen og smag til med OSCAR® PREMIUM FERMENTERET PEBER PASTA og sennep.

Montér saucen med smør.

Relaterede varer