Sukker
Navn (A-Z)
Økologisk
60735
 
DKK 64,00 / GL inkl. moms
DKK 51,20 ekskl. moms
46452
 
DKK 21,00 / FL inkl. moms
DKK 16,80 ekskl. moms
Økologisk
60910
 
DKK 50,00 / STK inkl. moms
DKK 40,00 ekskl. moms
Økologisk
60842
 
DKK 50,00 / PS inkl. moms
DKK 40,00 ekskl. moms
10893
 
DKK 47,00 / PK inkl. moms
DKK 37,60 ekskl. moms
10894
 
DKK 47,00 / PK inkl. moms
DKK 37,60 ekskl. moms
Økologisk
60263
 
DKK 200,00 / DS inkl. moms
DKK 160,00 ekskl. moms
11196
 
DKK 354,00 / SK inkl. moms
DKK 283,20 ekskl. moms
11174
 
DKK 45,00 / PK inkl. moms
DKK 36,00 ekskl. moms
Økologisk
60843
 
DKK 81,00 / PK inkl. moms
DKK 64,80 ekskl. moms
Økologisk
60844
 
DKK 60,00 / PK inkl. moms
DKK 48,00 ekskl. moms
11187
 
DKK 37,00 / PK inkl. moms
DKK 29,60 ekskl. moms
Økologisk
60841
 
DKK 100,00 / BØT inkl. moms
DKK 80,00 ekskl. moms
10534
 
DKK 49,00 / SP inkl. moms
DKK 39,20 ekskl. moms
10527
 
DKK 310,00 / SP inkl. moms
DKK 248,00 ekskl. moms
11967
 
DKK 188,00 / BØT inkl. moms
DKK 150,40 ekskl. moms
80028
 
DKK 31,00 / BØT inkl. moms
DKK 24,80 ekskl. moms
Viser 1 til 17 af 17

Panela sukker- det sydamerikanske guld

Panela er uraffineret rørsukker, typisk for Central og Latinamerika. Panela er en fast form af saccharose, der stammer fra kogning og fordampning af sukkerrørsaft.

Panela er kendt af andre navne i Latinamerika, såsom chancaca i Peru, piloncillo i Mexico. Navnet piloncillo betyder ”lille brød”, på grund af den traditionelle form, hvor dette røgfyldte og karamelagtige sukker er produceret.

Det har langt mere smag end brunt sukker, hvilket kun normalt er hvidt sukker tilsat en lille mængde melasse igen.

Ligesom brunt sukker er der to sorter af piloncillo; den ene er lysere (blanco) og en mørkere (oscuro).

Det er almindeligt anvendt i Mexico, hvor det har eksisteret i mindst 500 år. Saften fra de knuste sukkerrør   opsamles, koges og hældes i forme, hvor det størkner og hærder i blokke.

Den enkle fremstillingsmetode og langsomme opvarming, bevarer sukkerrørrets smagsfulde og næringsrige melasse, hvilket giver en distinkt smag såvel som nogle naturligt forekommende vitaminer, mineraler og antioxidanter.

 

Panela kan også fås pulveriseret. Det gør det nemmere at bruge i kaffe, bagning og madlavning, mens de stadig gøres kunstigt og bevarer alle fordelene i traditionelle klodser.