Sukker
Navn (A-Z)
Ahornsirup Øko 250 ml
Økologisk
60735
 
DKK 67,00 / GL inkl. moms
DKK 53,60 ekskl. moms
Glukosesirup 400 g
46452
 
DKK 25,00 / FL inkl. moms
DKK 20,00 ekskl. moms
Kokosblomst sukker 400 gr Øko Kokosblomst sukker 400 gr Øko
Økologisk Bestillingsvare
60910
 
DKK 50,00 / STK inkl. moms
DKK 40,00 ekskl. moms
Kokosblomstsukker granulat Øko 500 g (Gulamerah)
Økologisk
60842
 
DKK 50,00 / PS inkl. moms
DKK 40,00 ekskl. moms
La Perruche brun rørsukker 750 gr
10893
 
DKK 47,00 / PK inkl. moms
DKK 37,60 ekskl. moms
La Perruche hvid rørsukker 750 gr
10894
 
DKK 47,00 / PK inkl. moms
DKK 37,60 ekskl. moms
Maltodextrin Øko 2 kg Maltodextrin Øko 2 kg
Økologisk
60263
 
DKK 204,00 / DS inkl. moms
DKK 163,20 ekskl. moms
Muscovadosukker mørk 10 kg
11196
 
DKK 405,00 / SK inkl. moms
DKK 324,00 ekskl. moms
Panela brune sukkerrørsknalder 500 gr Panela brune sukkerrørsknalder 500 gr
Økologisk
60843
 
DKK 81,00 / PK inkl. moms
DKK 64,80 ekskl. moms
Panela, den ældste form for sukker 450 g
Økologisk
60844
 
DKK 60,00 / PK inkl. moms
DKK 48,00 ekskl. moms
Sukker hvidt 2 kg
11187
 
DKK 47,00 / PK inkl. moms
DKK 37,60 ekskl. moms
Trimoline 1 kg
10534
 
DKK 65,00 / SP inkl. moms
DKK 52,00 ekskl. moms
Trimoline 7 kg
10527
 
DKK 221,00 / SP inkl. moms
DKK 176,80 ekskl. moms
Vaniljesukker 1 kg Vaniljesukker 1 kg
11967
 
DKK 195,00 / BØT inkl. moms
DKK 156,00 ekskl. moms
Vaniljesukker, 100 g
80028
 
DKK 33,00 / BØT inkl. moms
DKK 26,40 ekskl. moms
Viser 1 til 16 af 16

Panela sukker- det sydamerikanske guld

Panela er uraffineret rørsukker, typisk for Central og Latinamerika. Panela er en fast form af saccharose, der stammer fra kogning og fordampning af sukkerrørsaft.

Panela er kendt af andre navne i Latinamerika, såsom chancaca i Peru, piloncillo i Mexico. Navnet piloncillo betyder ”lille brød”, på grund af den traditionelle form, hvor dette røgfyldte og karamelagtige sukker er produceret.

Det har langt mere smag end brunt sukker, hvilket kun normalt er hvidt sukker tilsat en lille mængde melasse igen.

Ligesom brunt sukker er der to sorter af piloncillo; den ene er lysere (blanco) og en mørkere (oscuro).

Det er almindeligt anvendt i Mexico, hvor det har eksisteret i mindst 500 år. Saften fra de knuste sukkerrør   opsamles, koges og hældes i forme, hvor det størkner og hærder i blokke.

Den enkle fremstillingsmetode og langsomme opvarming, bevarer sukkerrørrets smagsfulde og næringsrige melasse, hvilket giver en distinkt smag såvel som nogle naturligt forekommende vitaminer, mineraler og antioxidanter.

 

Panela kan også fås pulveriseret. Det gør det nemmere at bruge i kaffe, bagning og madlavning, mens de stadig gøres kunstigt og bevarer alle fordelene i traditionelle klodser.