Reduced Umami koncentrat Øko 1L
Varenummer: 60116
.
DKK 344,00 / STK
DKK 275,20 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Saucer og dip
 • Økologisk Umami Koncentrat med svampe

  Økologisk Umami Koncentrat med svampe, til brug i det professionelle køkken, er en vegansk smagsbooster med en naturlig og ren smag af svampe – pakket med umami.

  Vores Umami Koncentrat med svampe, til brug i det professionelle køkken, er en vegansk smagsbooster med en naturlig og ren smag af svampe – pakket med umami. Baseret på kun to ingredienser: økologiske 2. sorterings-svampe og salt. Intet andet – REDUCED har udviklet en unik metode, hvorpå den intense umamismag kan fremelskes uden tilsætning af andre ingredienser.

  Umami Sauce med svampe løfter enhver ret og tilfører maden dybde, kompleksitet og lang eftersmag.

  Saltindholdet på 11% sikrer, at produktet er stabilt ved stuetemperatur, og kan holde sig uåbnet i op til 24 måneder. Efter åbning er holdbarheden 3 måneder. Husk at tage højde for saltindholdet i den samlede ret.

  Produktet er økologisk, dansk produceret, vegansk, uden allergener, og uden tilsætningsstoffer.

  Sådan bruger du vores Umami Koncentrat med svampe

  Umami Koncentratet er særdeles velegnet i veganske og vegetariske retter – og naturligvis også retter med kød.
  Tilføj det som flydende krydderi oven på din anretning for at give det en mere intens smag, eller brug som ingrediens i dine retter. Tilføj fx i plantebaserede retter, supper, salater, dressinger og risotto. Kan også bruges som basisingrediens i emulsioner som fx mayonnaise og marinader.
  Umami Koncentrat balancerer, intensiverer og styrker smagene i de øvrige ingredienser i retten. Også velegnet til alle typer af langtidstilberedning.

  I det mere eksperimenterende hjørne, kan Umami Koncentrat med svampe også anvendes i det søde køkken, fx som base i saltkaramel og desserter som panna cotta. Her anbefaler vi, at koncentratet først reduceres til en sirup.

  1000 ml Umami Koncentrat med svampe på plastflaske med skruelåg, lavet af genanvendt plast - rPET