Reduced Skaldyrsfond Øko 1L
Varenummer: 17812
 
DKK 142,00 / STK
DKK 113,60 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Saucer og dip
 • Skaldyrsfond af strandkrabber

  Skaldyrsfond af strandkrabber, til brug i det professionelle køkken, er baseret på strandkrabber og ”skæve” økologiske grøntsager. Fonden har en tæt og dyb skaldyrsmag med intens umami og hint af hav og nødder, som tager dine fiske- og skaldyrsretter til nye højder.

  Vores skaldyrsfond er er baseret på strandkrabber og ”skæve” økologiske grøntsager – uden koncentrat, aromaer eller tilsat salt. Resultatet er en dyb umamismag med noter af nødder of hav.

  For hver liter REDUCED skaldyrsfond redder vi mere end 700 gram strandkrabber og grøntsager fra at gå til spilde.

  Den gode smag ligger i processen

  Inden vi koger fonden bliver strandkrabber og grøntsager ristet i ovnen. Det skaber en dybere og mere intens smag. Dernæst simrer og reducerer fonden, til den har den ønskede smag og tekstur.

  Sådan bruger du vores Skaldyrsfond

  Fonden har en tæt og dyb skaldyrsmag med intens umami og hint af hav og nødder. Farven er mørk og insisterende. Brug den i bisque, fiskesuppe, sovs, paella eller risotto.

  Du kan tilsætte op til 0,8 liter vand, hvis du har brug for ekstra volumen til en risotto, suppe eller lignende. Du behøver dog ikke tilsætte vand.

  1000 ml Skaldyrsfond af strandkrabber - i engangspose af plast, som er let at tømme, og som optager minimal plads i affaldssorteringen