Reduced Kalvefond Øko 1L
Varenummer: 60115
 
DKK 142,00 / STK
DKK 113,60 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Saucer og dip
 • Økologisk Kalvefond af tyrekalve

  REDUCED Økologisk Kalvefond af tyrekalve, til brug i det professionelle køkken, har en ren og intens smag af kalv med en dybe og bløde umaminoter. Perfekt til når maden skal smage af lidt mere.

  Vores kalvefond er lavet af 100% økologiske råvarer, hvor vi bruger ca. 1 kilo kalveben pr. liter fond. Vi anvender desuden ”skæve”, økologiske grøntsager og svampe fra 2. sortering.

  For hver liter REDUCED kalvefond redder vi mere end 800 gram kalveben og grøntsager fra at gå til spilde.

  Den gode smag ligger i processen

  Kalvefonden er lavet på traditionel vis, hvor væsken simrer og reducerer i +16 timer og løbende bliver skimmet.  Benene er forinden ristet af ved meget høj varme for at afgive ekstra smag og kollagen i simreprocessen. Resultatet er en ren og intens smag af kalv med en dybe og bløde umaminoter.

  Sådan bruger du vores kalvefond

  Kalvefonden er ikke et koncentrat og kan derfor bruges, som den er – enten som basis i en sauce, risotto, suppe, simreretter osv. Ønsker du en mere intens sauce eller glace, kan fonden reduceres til den ønskede konsistens og intensitet er opnået. Fonden er kun saltet ganske let, så du selv kan tilføje salt og krydderier efter smag.

  1000 ml Kalvefond af tyrekalve - i engangspose af plast, som er let at tømme, og som optager minimal plads i affaldssorteringen