Reduced Hønsefond stegt Øko 1L
Varenummer: 60112
 
DKK 149,00 / STK
DKK 119,20 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Saucer og dip
 • Økologisk Hønsefond, Stegt PRO

  Hønsefond udviklet specielt til brug i det professionelle køkken. Den særlige smagskombination af ristet kylling og dyb umami gør den til en agil base i alt fra supper og saucer til gryderetter og risotto.

  Vores hønsefond, stegt PRO er lavet af pensionerede økologiske høns fra ægproduktionen og tilføjet 5 % af vores Umami Koncentrat med høns. Fonden har en dyb umami og en ren smag af ristet kylling. Det lave saltindhold gør den særdeles velegnet som både suppebase og til reducering.

  Den gode smag ligger i processen

  Inden vi koger fonden, bliver hønsene ristet i ovnen. Det skaber de ristede noter samt en dybere og mere intens smag. Dernæst simrer og reducerer fonden i +16 timer og tilføjes REDUCED Umami Koncentrat med høns. Slutresultatet er en hønsefond med ren smag af ristet kylling, samt dybde, umami og let sødme fra Umami Koncentratet. Vil du vide mere om vores Umami Koncentrat med høns, finder du det her.

  Sådan bruger du vores hønsefond

  REDUCED Hønsefond kan bruges som base i supper, sovser, simretter og risotto. Fonden er kun saltet ganske let, så du selv kan tilføje salt og krydderier efter smag.

  1000 ml Hønsefond, Stegt PRO i engangspose af plast, som er let at tømme, og som optager minimal plads i affaldssorteringen