Reduced Hønsefond Øko 1L
Varenummer: 60113
 
DKK 142,00 / STK
DKK 113,60 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Saucer og dip
 • Økologisk Hønsefond af æglæggende høns

  Prisvindende, økologisk hønsefond af æglæggende høns til brug i det professionelle køkken. Hønsefonden har en ren smag af kylling, let sødme fra grøntsagerne og dybe umaminuancer.

  Vores hønsefond er lavet af pensionerede økologiske høns fra ægproduktionen, ”skæve” økologiske grøntsager, økologiske 2. sorteringssvampe og vand. Fonden er lavet på traditionel vis, hvor væsken simrer og reducerer i +16 timer og løbende bliver skimmet og slutresultatet er en ren smag af kylling.

  For hver liter hønsefond, vi producerer, sparer vi mere end 800 gram høns og grøntsager fra at gå til spilde.

  Den gode smag ligger i processen

  Inden vi koger fonden, bliver hønsene ristet i ovnen. Det skaber en dybere og mere intens smag. Dernæst simrer og reducerer de sammen med ”skæve” økologiske grøntsager, økologiske 2. sorteringssvampe og vand i +16 timer. Slutresultatet er en hønsefond med ren smag af kylling, let sødme fra grøntsagerne og dyb umamismag.

  Hønsefond blev i 2021 kåret som vinder i kategorien ”Bedste Hønsefond” af Forbrugerrådet Tænk.

  Sådan bruger du vores hønsefond

  REDUCED Hønsefond kan bruges som base i supper, sovser, simretter og risotto. Fonden er kun saltet ganske let, så du selv kan tilføje salt og krydderier efter smag.

  1000 ml Hønsefond af æglæggende høns - i engangspose af plast, som er let at tømme, og som optager minimal plads i affaldssorteringen