Sort hvidløg fra Aomori 60g pr. stk., fermenteret
(17800)
DKK
71,00
/ STK
inkl. moms
Skovsvampe Øko 30 gr
(80254)
DKK
30,00
/ BØT
inkl. moms
Shiitake svampe Øko 30 gr
(80257)
DKK
30,00
/ STK
inkl. moms
Shiitake svampe i skiver Øko 20 gr
(80256)
DKK
30,00
/ STK
inkl. moms
Tørrede Karl Johan svampe øko 30 gr.
(80252)
DKK
29,00
/ DS
inkl. moms
Trøffelsalsa hvid 90 gr
(19133)
DKK
55,00
/ GL
inkl. moms
Trøffelsalsa med Karl Johan 90 gr
(19128)
DKK
55,00
/ GL
inkl. moms
Trøffelsalsa sommer
(19129)
DKK
95,00
/ GL
inkl. moms
Nori tangplader til Sushi
(19045)
DKK
45,00
/ PK
inkl. moms
Furikake Sansho peber blandingskrydderi 200 g
(60954)
DKK
126,00
/ PS
inkl. moms
Furikake Ume japansk blandingskrydderi 200 g
(60953)
DKK
126,00
/ PS
inkl. moms
Furikake Yuzu japansk blandingskrydderi 200 g
(60952)
DKK
126,00
/ PS
inkl. moms
Furikake Chili japansk blandingskrydderi 200 g
(60951)
DKK
126,00
/ PS
inkl. moms
Furikake Seaweed japansk blandingskrydderi 200 g
(60950)
DKK
126,00
/ PS
inkl. moms
Svampe Shiitake øko 300 gr.
(69050)
DKK
125,00
/ BØT
inkl. moms
Umami en grundsmag
Umami er den femte smag sammen med salt, surt, bittert og sødt som mennesket kan smage.
Ordet stammer fra Japan, betyder velsmag, er er første gang beskrevet i 1908 om smagen af en suppe af den japanske forsker Kikuae Ikeda.
Blandt de fødevarer der indeholder umamismagen er bland andet tomater, soyasauce, tang og svampe.
Netop svampe har Kok & Kage et stort udvalg af sammen med det japanske krydderi Furikake.
De mørke svampe bidrager med mere umami smag end de lyse og netop de tørrede svampe bidrager med ekstra umami smag.