Forsendelse:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Brug for hjælp?
Vi hjælper med produktspecifikationer og anvendelse samt øvrige spørgsmål.
Kontakt os på hverdage i vores åbningstid
på kontakt@kokogkage.dk eller Tlf: 43 30 30 90

Beskrivelse

Johannesbrødkernemel økologisk

 

Johannesbrødkernemel smagsneutralt og bruges ofte som bindemiddel og fortykningsmiddel.

Da det ikke smager af noget kan det bruges i mange sammenhænge, så som saucer og supper.

Melet kan også bruges i små mængder i dej hvor det giver en bedre binding og giver en blødere og mere elastisk dej.

Det er lavet af frø fra frugtbusken karobtræet (ceratonia siliqua), der dyrkes i landene omkring Middelhavet.

Er også rigtig god som stabilisator til isproduktion.

Passer godt til glutenfri madlavning.

 

Ingredienser

Øko Johannesbrødkernemel
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 1431/337 KJ/Kcal
Fedt 1,2 g
Heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
Kulhydrat 75 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 7 g
Salt 0,25 g