Textura Algin 500 gr
Varenummer: 10514
.
DKK 535,00 / DS
DKK 428,00 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Textura produkter
  • Textura Algin

     

    Textura Algin er udvundet af forskellige arter af brunalger.

    Skal du lave sfærer er Algin et absolut nødvendigt element i sfærifikationsprocessen.

    I kontakten med et produkt der indeholder calcium skabes der en udvendig membran og dermed sfæren.

    Vi anbefaler Textura Calcic

     

    Fremgangsmåde:

    Opløses i vandigt medium 5 g/l med en stavblender.

     

    Gelekugleformede ærter/ærteravioli

     

    Til ærtepure:

    300 g ekstra fine frosne ærter

    375 ml vand

    Læg de frosne ærter i blenderen.

    Bring vandet i kog, og tilsæt ærterne.

    Blend/purér ærterne med vandet for at få en juice.

    Si i en superbag/filter

    Opbevares i køleskabet.

     

    For den sfæriske ærteravioli-base:

    500 g ærtesaft (præparat ovenfor)

    2,4 g Algin

    Bland Algin med 1/3 af ærtesaften i en blender for at få en jævn blanding uden klumper.

    Tilsæt resten af ​​ærtesaften og bland godt.

    Si og opbevares i køleskabet.

     

    For det kalkiske bad

    6,5 g Calcic

    1000 ml vand

    Opløs Calcic i vandet med en blender.

    Kom Clacic blandingen i en beholder hvor vandet kommer op på en højde på ca. 5 cm.

     

    Til den sfæriske ærteravioli:

    Fyld en halvkuglefuld ske med den sfæriske ærteravioli-base og hæld indholdet af skeen i Calcic badet.

    Lad ærtesaft-ravioli være i badet i 2 minutter.

    Når de 2 minutter er op, skal du fjerne ravioli med en hulske og dyppe dem i koldt vand for at rengøre dem.

     

    Si den sfæriske ærteravioli og pas på ikke at bryde dem.

  • Ingredienser

    fortykningsmiddell: Natriumalginat (E401)
    Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

    Næringsindhold pr. 100 g.

    Energi 698/168 KJ/Kcal
    Fedt 0 g
    Heraf mættede fedtsyrer 0 g
    Kulhydrat 0 g
    Heraf sukkerarter 0 g
    Protein 1 g
    Salt 1,2 g