Kontakt os på hverdage i vores åbningstid
på kontakt@kokogkage.dk eller Tlf: 43 30 30 90
Beskrivelse
Pecankerner
Lækre sprøde pecannøddekerner med flot farve som rav. Har en rund, mild og særlig smag der gør sig godt i mange typer bagværk.
Brug den i dit bagværk eller som snack. Smager også himmelsk som ristede med salt.
Pecannødden stammer fra USA og er en af de afgrøder man knytters til landets oprindelig indbyggere.
I USA er de kendt særligt fra deres berømte Pecanpies men bruges også i for eksempel is.
Kan indeholde spor af nødder, jordnødder og æg
Anbefaling det søde køkken
Lækre sprøde pecannødder med flot farve som rav. Brug den i dit bagværk eller som snack. Smager også himmelsk som ristede med salt.
Opskrift på småkager med pecannødder:
Snowball
225 g smør
75 g rørsukker
2 tsk. Koldt vand
1 stang Vaniljemarv
285 g hvedemel
130 g hakket Pecan nødder (eller andre nødder)
4 g salt
Der bliver en gastro plade kager af opskriften.
Smør og sukker røres sammen, tilsæt vanilje marv og det kolde vand. Her efter røres mel og nødder i dejen. Sæt nu dejen på køl en 1 – 2 timer.
Rul nu kugler af dejen ca. størrelse som en lille valnød og sæt dem på plader med godt mellemrum, bag dem ved 160*c i ca. 20 min til de er gyldne.
Her efter køles de let af før de vendes i flormelis mens de stadig er lune / varme. Når de er kolde vendes de igen i flormelis igen for at lave en pæn og ens overflade.
Ingredienser
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 2889/691 KJ/Kcal |
Fedt | 72 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 6,2 g |
Kulhydrat | 13,9 g |
Heraf sukkerarter | 4 g |
Protein | 9,2 g |
Salt | 0 g |