Forsendelse:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Brug for hjælp?
Vi hjælper med produktspecifikationer og anvendelse samt øvrige spørgsmål.
Kontakt os på hverdage i vores åbningstid
på kontakt@kokogkage.dk eller Tlf: 43 30 30 90

Beskrivelse

Shirataki fettucine glutenfri

 

Shirataki fettucine er lavet af vandopløselige fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden (Amorphophallus Konjac), i asien har man brugt Konjak roden i mere end 1500 år.

Konjak roden vokser i subtropiske klimaer og ofte på bjergsider i 800-1500 meters højde.

Shirataki har få kulhydrater er et godt alternativ til almindelig pasta og da de ikke har nogen smag kan de bruges til mange retter.

De indeholder kun 6 kalorier pr 100 gram.

 

Hvordan tilbereder du Shirataki fettucine

 

Du starter med at skylle dem under koldt vand for derefter at varme dem i kogende vand. De skal ikke koges da de ikke ændre konsistens.

Du kan også lynstege dem på glohed wok.

 Shirataki nudler kan anvendes i alle de retter, du ellers ville have anvendt pasta og ris til.