Paillete Feuilletine - konditor knas 300 g
(80266)
DKK
79,00
/ DS
inkl. moms
Karamel crunch 100 g
(80263)
DKK
40,00
/ BØT
inkl. moms
Paillete Feuilletine - konditor knas 150 g
(80262)
DKK
49,00
/ BØT
inkl. moms
Paillette Feuilletine eller Konditor knas
Paillette Feuilletine eller Konditor knas, som det også kaldes, det bruges som et knasende indlæg i chokolade eller i desserter, man kender det som det der knaser i blandt andet fra orangestænger.
Men man kan blande det i chokolade eller chokolade og nougat blandet sammen og smøre det ud mellem to bagemåtter eller plastikposer/stykker tyndt plast og så komme det på køl, og derefter stikke det ud i den størrelse der passer til ens bagemåtte som et sprødt indlæg i en kage.
Du skal være opmærksom på at det skal beskyttes af chokolade eller anden form for fedt.
Det kan ikke blandes direkte i en creme / mousse, da det så vil trække fugt og blive blødt.