Paillete Feuilletine - konditor knas (80262)
Paillete Feuilletine - konditor knas
DKK 50,01
/ BØT inkl. moms
Kaffe Krokant 40% 100 g (80264)
Kaffe Krokant 40% 100 g
DKK 40,00
/ BØT inkl. moms
Karamel crunch 100 g (80263)
Karamel crunch 100 g
DKK 40,00
/ BØT inkl. moms

Paillette Feuilletine eller Konditor knas

Paillette Feuilletine eller Konditor knas, som det også kaldes, det bruges som et knasende indlæg i chokolade eller i desserter, man kender det som det der knaser i blandt andet fra orangestænger.

Men man kan blande det i chokolade eller chokolade og nougat blandet sammen og smøre det ud mellem to bagemåtter eller plastikposer/stykker tyndt plast og så komme det på køl, og derefter stikke det ud i den størrelse der passer til ens bagemåtte som et sprødt indlæg i en kage.

Du skal være opmærksom på at det skal beskyttes af chokolade eller anden form for fedt.

Det kan ikke blandes direkte i en creme / mousse, da det så vil trække fugt og blive blødt.