Kurven er tom
Forsendelse:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Brug for hjælp?
Vi hjælper med produktspecifikationer og anvendelse samt øvrige spørgsmål.
Kontakt os på hverdage i vores åbningstid
på kontakt@kokogkage.dk eller Tlf: 43 30 30 90
Kontakt os på hverdage i vores åbningstid
på kontakt@kokogkage.dk eller Tlf: 43 30 30 90
Beskrivelse
Tempura mel
Tempura mel bruges når du skal tilberede efter den japanske tilberednings metode tempura.
Tempura består i at dyppe, fisk, rejer eller grøntsager i melen hvorefter man dybsteger det.
Slut resultatet er sprødt og knasende.
Perfekt til at lave dybstegte tempurarejer.
Ingredienser
Hvedemel, hævemiddel: E500, surhedsregulerendemiddel: E341, antiklumpningsmiddel: E170, jern, nicotinamid B3, thiamin B1
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 1584/359 KJ/Kcal |
Fedt | 1,2 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,2 g |
Kulhydrat | 76 g |
Heraf sukkerarter | 1,3 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0,9 g |