Sukker hvidt 2 kg (11187)
Sukker hvidt 2 kg
DKK 33,00
/ PK inkl. moms
Maltodextrin Øko 2 kg (60263)
Maltodextrin Øko 2 kg
DKK 160,00
/ DS inkl. moms
Kokosblomst sukker 400 gr Øko (60910)
Kokosblomst sukker 400 gr Øko
DKK 50,00
/ STK inkl. moms
Panela -Den ældste form for sukker (60844)
Panela -Den ældste form for sukker
DKK 60,00
/ PK inkl. moms
Panela brune sukkerrørs Knalder (60843)
Panela brune sukkerrørs Knalder
DKK 81,00
/ PK inkl. moms
Kokosblomstsukker Granulat Øko á 500 g (Gulamerah) (60842)
Kokosblomstsukker Granulat Øko á 500 g (Gulamerah)
DKK 60,00
/ PS inkl. moms
Sukkerrørs Krystaller Øko 1 kg (60841)
Sukkerrørs Krystaller Øko 1 kg
DKK 100,00
/ BØT inkl. moms
Vaniljesukker, 100 g (80028)
Vaniljesukker, 100 g
DKK 31,00
/ BØT inkl. moms
Ahornsirup Øko 250 ml (60735)
Ahornsirup Øko 250 ml
DKK 60,00
/ GL inkl. moms
Vaniljesukker 1 kg (11967)
Vaniljesukker 1 kg
DKK 178,00
/ BØT inkl. moms
Glukosesirup 400 g (46452)
Glukosesirup 400 g
DKK 21,00
/ FL inkl. moms

Panela sukker- det sydamerikanske guld

Panela er uraffineret rørsukker, typisk for Central og Latinamerika. Panela er en fast form af saccharose, der stammer fra kogning og fordampning af sukkerrørsaft.

Panela er kendt af andre navne i Latinamerika, såsom chancaca i Peru, piloncillo i Mexico. Navnet piloncillo betyder ”lille brød”, på grund af den traditionelle form, hvor dette røgfyldte og karamelagtige sukker er produceret.

Det har langt mere smag end brunt sukker, hvilket kun normalt er hvidt sukker tilsat en lille mængde melasse igen.

Ligesom brunt sukker er der to sorter af piloncillo; den ene er lysere (blanco) og en mørkere (oscuro).

Det er almindeligt anvendt i Mexico, hvor det har eksisteret i mindst 500 år. Saften fra de knuste sukkerrør   opsamles, koges og hældes i forme, hvor det størkner og hærder i blokke.

Den enkle fremstillingsmetode og langsomme opvarming, bevarer sukkerrørrets smagsfulde og næringsrige melasse, hvilket giver en distinkt smag såvel som nogle naturligt forekommende vitaminer, mineraler og antioxidanter.

 

Panela kan også fås pulveriseret. Det gør det nemmere at bruge i kaffe, bagning og madlavning, mens de stadig gøres kunstigt og bevarer alle fordelene i traditionelle klodser.