Æggehvidepulver 50 gr
Varenummer: 80020
.
DKK 38,00 / BØT
DKK 30,40 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Tilsætningsstoffer
  • Æggehvidepulver

    Æggehvidepulver er godt og let alternativ der går ind og erstatter rå æggehvider.
    Du kan anvende det når du skal lave hjemmelavet flødeboller, i bagværk m.m.
    Kan også bruges som supplement i en proteinrig kost.

    Opskrift til flødebolleskum

    1. 150g tørrede hvider blandes med 100g stødt melis, 850g vand (30-35grader C) lad stå i 15 min. For væskeopsugning. Piskes ved mellem hastighed
    2. 500g vand, 1.500g stødt melis, 750g glucose koges til 117 grader. Den kogte sirup hældes langsomt i ved første gear, derefter piskes færdigt ved højeste gear.

    Varen er pakket hos Condi, kan indeholde spor af æg, jordnødder og andre nødder.

  • Ingredienser

    Spraytørret ÆGGEhvider , Stabilisator: E1505 , Tekniske hjælpestoffer: , ( surhedsregulerendemiddel: E270 , gærekstrakt , lipase ) , Opbevares mellem 5 - 25 C
    Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

    Næringsindhold pr. 100 g.

    Energi 1574/376 KJ/Kcal
    Fedt <0,1 g
    Heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
    Kulhydrat 4,5 g
    Heraf sukkerarter 4,5 g
    Protein 82 g
    Salt 3,1 g