Callebaut Hvid Chokolade W2 2,5 kg
(13620)
DKK
330,00
/ PS
inkl. moms
Vaffelbunde 45 mm, 50 stk
(80021)
DKK
25,00
/ BØT
inkl. moms
Æggehvidepulver 50 gr
(80020)
DKK
25,00
/ DS
inkl. moms
Vaffelbunde 70 mm, 40 stk
(80022)
DKK
46,00
/ DS
inkl. moms
Blåbærpulver frysetørret 100 gr.
(80055)
DKK
80,00
/ BØT
inkl. moms
Kirsebærpulver frysetørret 100 g
(80056)
DKK
63,00
/ BØT
inkl. moms
Jordbær frysetørret 25 gr.
(80053)
DKK
51,00
/ BØT
inkl. moms
Hindbær frysetørret 40 gr.
(80059)
DKK
40,00
/ BØT
inkl. moms
Æbletern frysetørret 75 gr.
(80058)
DKK
35,00
/ BØT
inkl. moms
Chokoladerist og afkølingsrist
(25363)
DKK
322,00
/ STK
inkl. moms
Chokoladerist og afkølingsrist
(25364)
DKK
427,00
/ STK
inkl. moms
Chokolade overtræksgaffel m/net
(21313)
DKK
176,00
/ STK
inkl. moms
Chokolade overtræksgaffel 4 ben
(21312)
DKK
121,00
/ STK
inkl. moms
Chokolade overtræksgaffel 2 ben
(21311)
DKK
120,00
/ STK
inkl. moms
Chokolade overtræksgaffel rund
(21310)
DKK
110,00
/ STK
inkl. moms
Chokolade overtræksgaffel 3 ben
(21315)
DKK
121,00
/ STK
inkl. moms
Callebaut lys Chokolade 823 2,5 kg
(13618)
DKK
329,00
/ PS
inkl. moms
Callebaut Mørk Chokolade 57% knapper 2,5 kg
(13616)
DKK
329,00
/ PS
inkl. moms
Tranebær frysetørret 15 g
(80060)
DKK
25,00
/ BØT
inkl. moms
Passionspulver frysetørret 100 gr.
(80062)
DKK
125,00
/ BØT
inkl. moms
Rabarber frysetørret 10 gr.
(80068)
DKK
26,00
/ DS
inkl. moms
Glukosesirup 400 g
(46452)
DKK
21,00
/ FL
inkl. moms
Flødeboller
Flødeboller, lækre og luftige og med lige netop den smag du godt kan lide.
Produkterne til at producere flødeboller i hjemme finder du her på denne side.
Flødebolle opskrift
Du skal selvfølgelig ikke snydes for en opskrift der er nem
50 gr æggehvidepulver, 33 gr sukker og 283 gr vand 30-35c grader (piskes ved højeste gear)
167 gr vand, 500 gr sukker og 250 gr glucose (Koges til 117 gr)
Den kogte sirup hældes langsomt i ved 1 gear og piskes derefter færdigt ved højeste gear.