Hvid chokolade til is overtræk 2,5 kg
Varenummer: 11275
.
DKK 467,00 / PS
DKK 373,60 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Chokolade
  • Ved du egentlig hvad forskellen er på chokolade og på overtræk?

    Forskellen er på sammensætningen af ingredienser.
    Chokolade indeholder kakaosmør, hvorimod overtræk indeholder vegetabilsk fedt.
    Det vil altså sige det er fedttypen der er tilsat.

    De fleste overtrækschokolader er lavet udelukkende af kakaopulver, sukker og palmefedt.
    I Callebauts overtrækschokolader er det kun en meget lille del af kakaosmørret der er skiftet ud med palmefedt.
    Derfor vil produkterne fra Callebaut smage af chokolade og ikke vare være en fedt fornemmelse i munden.

  • Ingredienser

    Kakaosmør , sukker , sødmælkspulver , vandfrit mælkefedt , emulgator: sojalecithin , naturlig vaniljearoma
    Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

    Næringsindhold pr. 100 g.

    Energi 2692/643 KJ/Kcal
    Fedt 50,6 g
    Heraf mættede fedtsyrer 30,4 g
    Kulhydrat 41,3 g
    Heraf sukkerarter 40,9 g
    Protein 5,5 g
    Salt 0,2 g