Trøffelsauce

Trøffelsauce på cognac og svampe med dyb intens smag. Tilsmagt med OSCAR® SIGNATURE OKSEFOND.
Passer til både plante- og kødbaserede retter. 1-1,2 liter sauce

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Ingredienser

  • 2 stk skalotteløg
  • 2 dl cognac
  • 30 ml OSCAR® SVAMPEFOND KONCENTRAT
  • 40 g OSCAR® PREMIUM HVIDVIN REDUKTION
  • 60-100 g trøffelsalsa (afhængig af intensiteten)
  • 2 spsk brun farin
  • 100 g smør
  • 1 ltr  OSCAR® Signature Oksefond
  • OSCAR® JÆVNER
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Sauter hakket skalotteløg af i lidt fedtstof og tilsæt herefter cognac.
Lad det reducere 50 %.

Tilsæt derefter alle ingredienser på nær smør og jævner. Giv det et opkog.

Sigt og jævn herefter.

Lige inden servering blendes smør heri og saucen smages til med salt og peber.

 

Tips: Server med brunoise af syltet trøfler, eller anden type svampe, for at give noget konsistens til saucen.

Relaterede varer