Sauce Bordelaise

Denne klassiske, kraftfulde sauce fremstilles ved at kombinere OSCAR® Rødvin Sauce og OSCAR® Signature Oksefond med vores Premium Rødvin & Portvin Reduktion og sauterede skalotteløg. Tilsæt ristet oksemarv for en ekstra smagsoplevelse.
Sauce Bordelaise passer perfekt til alle typer kød, og med et strejf af trøffelpasta kan du forvandle den til en dyb trøffelsauce.

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

3,5 timer

Tilberedelsestid

30 minutter

Ingredienser

  • 50 g skalotteløg, fintsnittet
  • smør
  • 400 g OSCAR® Rødvins Sauce
  • 400 g OSCAR® Signature Oksefond
  • 45 g OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
  • salt og peber
  • oksemarv

Fremgangsmåde

Sauter de snittede skalotteløg i smør, til de er møre og klare.

Tilsæt Rødvins Sauce, Signature oksefond og Rødvin & Portvin Reduktion.

Saucen koges op og simrer i 5 minutter.

Smag til med friskkværnet peber og salt.

Tilsæt ristet oksemarv.

 

Anbefalinger og serveringsforslag:

Sauce Bordelaise er en kraftig sauce der går godt til alle typer kød.Tilsæt evt. trøffelpasta for at få en trøffelsauce med dyb smag.

Relaterede varer