Kransekage

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

10 minutter

Ingredienser

Opskriften giver 35-50 stykker

  • 1 kg Lemke bagemasse
  • 500 g sukker
  • 2 dl æggehvide
  • 200 g flormelis
  • Lidt æggehvide
  • 500 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Vi har brugt: Stof sprøjtepose nr. 46 og en trekant OM tylle

Bagemasse og sukker køres sammen på en kedel med dejspartel ved lav hastighed. Herefter køres æggehviderne i over flere omgange så det ikke det klumper.

Kom tyllen i stofposen og herefter den bløde masse. Sprøjt nu passende stykker ud på en bagemåtte eller bagepapir og bag dem ved 200*c ca. 10 min til de er pæne gyldne.

Når de er kølet af laves glasur af flormelis og æggehvide og de sprøjtes med tynde glasurstriber frem og tilbage.

Når glasuren er tør og man kan holde på kagerne dyppes bunden i tempereret chokolade

 

Relaterede varer