Honningkagehjerte

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

3 timer

Tilberedelsestid

20 minutter

Ingredienser

  • 160 gr honning
  • 150 gr brun farin
  • 125 gr smør
  • 2 æg
  • 350 gr hvedemel
  • 3-4 honningkagekrydderi
  • 1 tsk hjortetaksalt
  • 1 lille tsk bagepulver

Fremgangsmåde

Du skal bruge:
Udstikker hjerte 10,5 cm

Honning, brun farin og smør smeltes
Lad det køle af

Når det er afkølet piskes æggene i et af gangen

Mel, honningkagekrydderi, hjortetaksalt og bagepulver sigtes ned i massen
Rør dejen sammen til den er ensartet og glat.

Stil dejen på køl i 2-3 timer

Strø mel ud på bordet og vend dejen ud. Ælt dejen igennem
Rulles ud til 1 cm tykkelse
Udstik kagerne og læg dem på en bageplade med smurt bagepapir (Brug gerne fedtspray)

Bages i ca. 8-10 minutter ved 180 grader

Afkøles, overtrækkes med chokolade og pyntes 

Relaterede varer