Citronmåne

Sværhedsgrad

Let

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Ingredienser

  • 2 æg
  • 175 g flormelis
  • 1 tsk revet skal af en øko citron
  • 0,5 dl solsikkeolie
  • 150 g hvedemel
  • 50 g kartoffelmel
  • ½ tsk natron
  • 1 dl kærnemælk

 

Glasur

  • 100 g flormelis
  • 3 spsk citronsaft
  • Revet citronskal til at drysse på glasuren

Fremgangsmåde

Pisk æg, flormelis og citronskal hvidt og skummende. Derefter tilsættes olien. Sigt hvedemel, kartoffelmel og natron sammen og vend det i dejmassen sammen med kærnemælken.

Kom dejen i en springform Ø20 cm beklædt med bagepapir eller fedtspray

Bages i 30 minutter ved 180 grader.

Køles af inden glasur kommer på

Relaterede varer