Valnøddeolie ristet, Huile de noix j. leblanc
Varenummer: 18860
 
DKK 183,00 / FL
DKK 146,40 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Olie
 • Valnøddeolie ristet, Huile de noix j. leblanc 0,5 L

   

  Huile de noix j. leblanc valnøddeolie er fremstillet ved at valnødden bliver knust med et stenhjul for at udtrække en perfekt olie, valnøddeolie er en ægte olie.

  Olien har en meget smuk ravfarve og er meget kraftig duft og smag af valnød.

  Olien kan med fordel bruges til salater, grøntsager og hvide oste.

   

  Historien om de mange Leblanc olier

  Dette er historien om hvordan Leblanc fremstiller håndlavet olie på deres fabrik efter samme metode som deres forfædre har gjort det siden 1878 under ledelse af Jean-Charles Leblanc, barnebarn af stifteren.

  Bortset fra at tilføje elektricitet, har Huilerie J. LeBlanc lidt ændret sig og de ældgamle teknikker bliver anvendt til at male frø og frugter på den samme stenmølle med base i byen Iguerande i det sydlige Bourgogne.

  De vælger nøje frugterne og bringer sin raps fra regionen, valnødder fra Périgord, hasselnødder fra Piemonte i Italien og pistacienødder fra Iran.

  Disse olier er ufiltrerede eller raffinerede. Leblanc-familien har perfektioneret denne proces siden 1878. Husk, at god smag begynder med at bruge de bedste ingredienser.

  Olien tager dig med på en kulinarisk rejse, ikke i modsætning til de store franske "kulinariske stjerner" i Guide Michelin og Gault & Millaut til anerkendte restaurantkokke fra Chez Panisse og Viognier.

 • Ingredienser

  Valnøddeolie
  Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

  Næringsindhold pr. 100 g.

  Energi 3686/889 KJ/Kcal
  Fedt 100 g
  Heraf mættede fedtsyrer 9,40 g
  Kulhydrat 0 g
  Heraf sukkerarter 0 g
  Protein 0 g
  Salt 0 g