
Vi er glade for at vi i løbet af foråret kan tilbyde hele 2 spændende og sjove kurser i samarbejde med Helle Rimmer.
Helle Rimmer driver Rimmers Køkken, en lille virksomhed med fokus på formidling af mad, kager og desserter. Kurser, workshops, demoer i eventkøkkener og opskriftsudvikling er hendes bud på en spændende hverdag.
Hun er temmelig glad for det søde køkken og bager helst lidt hver, hveranden dag. Helt i starten af programserien Den Store Bagedyst deltog hun som én ud af de 10 bagere, hvilket kun gav hende endnu mere blod på tanden.
Foråret 2020 har hun kastet sig ud i en chocolatier uddannelse i håb om, at også det emne kan komme på repertoiret. - Helle har en legende tilgang til det at undervise, og holder især af mixet børn og voksne i sit køkken.
Det giver sin helt egen glade stemning. Hun håber det giver inspiration og lyst til endnu mere fælles leg i køkkenet derhjemme.
Når Helle ikke er i køkkenet finder hun en anden passion frem, sæbebobler. :-)
Hun har et mantra: "Perfekt udseende kager er en fornøjelse at spise og se på. Men jeg er sikker på, at det kan tage pippet fra nogle, der tror 'perfekt' er det eneste, der dur. Derfor hylder jeg uperfektheden. Det må være glæden, nydelsen og inspirationen ved at træde ud i køkkenet, og bare gå i gang (uanset at kagen eller salaten ikke helt kommer til at ligne den på billedet), der tæller mest... Enig?"
Helles tilgang til sine kurser har altid været den legende og uhøjtidelige tilgang til undervisningen.
Du kan finde Helle på hendes Facebookside der hedder Rimmers Køkken og på Instagram under @hellerimmer.
Det ene er henvendt børn (hvor de skal tage en voksen med) og hvor de skal lave luksus påskechokolade som de kan få med hjem.
Man skal ikke være bange for at få chokoladefingre her.
Det andet kursus står i rabarberens tegn og er henvendt til voksne. Her skal der leges med alt hvad rabarberen kan bruges til, Crumble, Curd, Tærter, Desserter, Chutneys, Triflier og Marmelader.
Der arbejdes med tekniker og både i det søde og det salte køkken og der skal skabes WoW effekter.
Rabarberen kan indgå i rigtig mange sammenhænge.
Begge kurser er små hold hvor der er plads og tid den enkelte, så der kan blive rift om pladserne.
Kurserne afholdes både lørdag og søndag i køkkenet hos Kok & Kage.
Læs om de 2 kurser her på siden.
Vi giver påskeharen fri og laver vores egne påskeæg. Med dig hjem får du en kurv fyldt med lækkerier lavet af den bedste marcipan, nougat og chokolade.
Det er dig som støber, overtrækker, fylder og ikke mindst pynter på smukkeste vis.
Workshoppen er for børn i alderen 6-12. De inviterer en voksen med, som også elsker at stå i køkkenet, og ikke er bange for chokoladefingre.
I skal påskehygge sammen med Helle Rimmer, en chokoladeglad voksen med et barnligt sind. Så der er garanti for en glad og hyggelig dag i køkkenet. Vi holder mest af små kurser, så vi alle kan lære hinanden at kende lidt undervejs. Derfor også begrænsede pladser.
Workshoppen er i Albertslund. Dér ligger Condi, som er de professionelle konditorer og bageres foretrukne leverandør.
Condi huser også webshoppen Kok & Kage, som leverer specialingredienser og -udstyr til alle, som elsker det søde køkken. Det er deres kvalitetsråvarer, vi skal bruge på dagen.
Pris: 699.- for 1 voksen og 1 barn (påskekurv til en værdi af: 375.-)
Det praktiske
Dato: lørdag d. 28.03 samt søndag d. 29.03
Tidspunkt: kl 13 - 16
Adresse: Condi, Roskildevej 30, 2620 Albertslund
Condi ligger ikke direkte ud til Roskildevej, men parallelt med.
Kør ned langs bilforretningen Ejner Hessel. For enden ligger Condi. Gode parkeringsforhold
Underviser: Helle Rimmer (mobil 3024 1085)
www.kokogkage.dk
Det er april og forårs bebuderen rabarberne er begyndt at pible op ad jorden. Frugt eller grøntsag? Det er egentlig ligegyldigt (den er sjovt nok en grøntsag). Den gør sig godt både i både det søde og salte køkken.
Vi kommer vidt omkring, får prøvet flere teknikker og skal lave noget wow-skabende pynt.
Crumble. Curd. Tærter. Desserter. Chutneys. Triflier. Marmelader.
Der er masser af lækre muligheder med bare denne ene råvare. I slutningen af dagen pynter vi amok og deler vores værker, så alle får smagsprøver med hjem på alt, hvad vi har lavet den dag.
Workshoppen er for voksne, som elsker at stå i køkkenet og få ny inspiration sammen med en flok ligesindede. Vi holder mest af små kurser, så vi alle kan lære hinanden lidt at kende undervejs. Derfor også begrænsede pladser.
I skal rabarberskabe sammen med Helle Rimmer. Så der er garanti for en sjov og hyggelig dag i køkkenet.
Kurset er i Albertslund. Dér ligger Condi, som er de professionelle konditorer og bageres foretrukne leverandør.
Condi huser også webshoppen Kok & Kage, som leverer specialingredienser og -udstyr til alle, som elsker især det søde køkken.
Det er også deres kvalitetsråvarer, vi blandt andet skal bruge på dagen.
Pris: 450.- for 1 person
Det praktiske
Dato: lørdag d. 18.04 samt søndag d. 19.04
Tidspunkt: kl 13 - 16:30
Adresse: Condi, Roskildevej 30, 2620 Albertslund
Condi ligger ikke direkte ud til Roskildevej, men parallelt med.
Kør ned langs bilforretningen Ejner Hessel. For enden ligger Condi.
Gode parkeringsforhold
Underviser: Helle Rimmer (mobil 3024 1085)
www.kokogkage.dk