Condi Paillete Feuilletine - konditor knas 150 g
Varenummer: 80262
 
DKK 33,00 / BØT
DKK 26,40 ekskl. moms
  •  
Bedst sælgende i Konditor knas
  • Paillete Feuilletine

     

    Paillette Feuilletine eller Konditor knas, som det også kaldes, det bruges som et knasende indlæg i chokolade eller i desserter, man kender det som det der knaser i blandt andet fra orangestænger.

    Der er intet som den knasende fornemmelse og den lille overraskelse når du bider ned en dessert eller et stykke chokolade.

    Det lille knas får du får konditor knas også kaldet Paillete Feuilletine.

    (Paillete, ”brudt i stykker”, foo-ye-teen, ”blade”)

    Normalt kun set i det professionelle køkken, men nu får du også muligheden for professionel standard.

    Paillete Feuilletine er sprøde, tynde små flager af en sukkerholdig crêpe der er knust.

     

    Du kan blande det i mousses for at tilføje noget crunch eller i lagene i en kage for ekstra crunch.

    Men man kan blande det i chokolade eller chokolade og nougat blandet sammen og smøre det ud mellem to bagemåtter eller plastikposer/stykker tyndt plast og så komme det på køl, og derefter stikke det ud i den størrelse der passer til ens bagemåtte som et sprødt indlæg i en kage.

    Men det skal beskyttes af chokolade eller anden form for fedt, kan ikke blandes direkte i en creme / mousse, da det så vil trække fugt og blive blødt.

  • Ingredienser

    Hvedemel , sukker , ikke hærdet palmefedt , glukosesirup (HVEDE)(GLUTEN) , vallepulver , koncentreret konditor SMØR , salt , emulgator: E322(solsikke) , vanilje aroma , BYGMALT ekstrakt , farve: paprika ekstrakt
    Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

    Næringsindhold pr. 100 g.

    Energi 1925/456 KJ/Kcal
    Fedt 12,4 g
    Heraf mættede fedtsyrer 5,7 g
    Kulhydrat 79,7 g
    Heraf sukkerarter 29,8 g
    Protein 6,6 g
    Salt 0,4 g