Konditor knas
Navn (A-Z)
80263
 
DKK 41,00 / BØT inkl. moms
DKK 32,80 ekskl. moms
80262
 
DKK 33,00 / BØT inkl. moms
DKK 26,40 ekskl. moms
80266
 
DKK 58,00 / DS inkl. moms
DKK 46,40 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Paillette Feuilletine eller Konditor knas

Paillette Feuilletine eller Konditor knas, som det også kaldes, det bruges som et knasende indlæg i chokolade eller i desserter, man kender det som det der knaser i blandt andet fra orangestænger.

Men man kan blande det i chokolade eller chokolade og nougat blandet sammen og smøre det ud mellem to bagemåtter eller plastikposer/stykker tyndt plast og så komme det på køl, og derefter stikke det ud i den størrelse der passer til ens bagemåtte som et sprødt indlæg i en kage.

Du skal være opmærksom på at det skal beskyttes af chokolade eller anden form for fedt.

Det kan ikke blandes direkte i en creme / mousse, da det så vil trække fugt og blive blødt.