Shirataki spaghetti glutenfri 200 gr
Varenummer: 80324
 
DKK 30,00 / PS
DKK 24,00 ekskl. moms
  •  
Bedst sælgende i Kolonialvarer
  • Shirataki spaghetti glutenfri

     

    Shirataki spaghetti er lavet af vandopløselige fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden (Amorphophallus Konjac), i asien har man brugt Konjak roden i mere end 1500 år.

    Konjak roden vokser i subtropiske klimaer og ofte på bjergsider i 800-1500 meters højde.

    Shirataki har få kulhydrater er et godt alternativ til almindelig pasta og da de ikke har nogen smag kan de bruges til mange retter.

    De indeholder kun 6 kalorier pr 100 gram.

     

    Hvordan tilbereder du Shirataki spaghetti

     

    Du starter med at skylle dem under koldt vand for derefter at varme dem i kogende vand. De skal ikke koges da de ikke ændre konsistens.

    Du kan også lynstege dem på glohed wok.

     Shirataki nudler kan anvendes i alle de retter, du ellers ville have anvendt pasta og ris til.