Kagecreme – koldcreme
Nem og klassisk kagecreme der er nem at røre sammen.
Denne kagecreme er den samme som bliver brugt hos bageren, hvilket betyder at kvaliteten er i top.
Kagecremen er nem at piske sammen, du kan endda gøre det i hånden. Cremen er klar umiddelbart efter piskning og er let smørbar.
Slut med creme der løber.
Cremen er bage og frysefast og har en god afrundet smag af vanilje og karamel.
Sådan pisker du din kagecreme
1 liter kold mælk, piskes med 300g vanillepulver til creme
Ingredienser
Sukker
,
modificeret kartoffelstivelse E1414
,
fedtpulver (hærdet kokosfedt
,
vallepulver
,
mælkeprotein
,
emulgator: E471
,
antiklumpnings-middel: E341)
,
modificeret kartoffelstivelse: E1412
,
emulgator: E401, E450
,
antioxidant: E341
,
vanillin
,
farve: E102 og E110
,
salt
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi |
2080/503,1 KJ/Kcal |
Fedt |
5,4 g |
Heraf mættede fedtsyrer |
5,2 g |
Kulhydrat |
82,1 g |
Heraf sukkerarter |
59,4 g |
Protein |
28,1 g |
Salt |
0,72 g |