Is hele året
Varenummer: 40022
.
DKK 358,00 / STK
DKK 286,40 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
 • Is hele året

   

  Der findes næppe et menneske i verden, der ikke elsker is. Men is er naturligvis ikke bare is.

  Den hjemmelavede er ganske særlig — især når den er lavet med friske, lækre råvarer, spændende smagselementer og ikke mindst en god portion kærlighed.

  IS HELE ÅRET er spækket med et væld af opskrifter skabt med stor kreativitet og passion.
  De mange inspirerende isopskrifter tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, og til hver årstid er der serveringsforslag til nytænkende cocktails og longdrinks baseret på is.


  Og så er is ikke bare chokolade, vanilje og jordbær — der bringes også anderledes opskrifter på sorbet med fx grannåle, røget laks eller øl og flødeis med danablu eller rosenblomster.

  Bogen gennemgår teknikkerne bag produktionen af den gode is og bringer masser af gode tips og tricks til hvordan man får de bedste resultater, hvor man finder den bedste vanilje og kanel, hvordan man brænder nougat, laver krystalliseret chokolade, giver jordbærisen et ekstra pift og meget, meget mere.

  Det er let at lave is. Med bogen i hånden kan hele familien samles om ismaskinen og lave is hjemme i køkkenet. Med simple anvisninger og en smule forberedelse kan isen blive klar på næsten ingen tid.

  Bogen indeholder flere end 50 isopskrifter, 12 drinks og henved 20 opskrifter på lækkert tilbehør til isen - fx kager, drys og saucer.